Política

Benimaclet respon a les agressions feixistes

Diverses associacions convoquen una concentració contra les provocacions d'España 2000

Diverses entitats del barri de Benimaclet, a València, han convocat per a hui divendres (20 h) una concentració de rebuig a les “agressions feixistes i racistes”. La iniciativa és la resposta a una marxa organitzada el passat 19 de novembre pel partit d'extrema dreta España 2000 amb el lema Netegem Benimaclet i la posterior intimidació per part de militants de la formació que van patir el membres del Centre Social Terra (el dia 22), un acció, per cert, a què el delegat del govern, Ricardo Peralta, va llevar importància.

“No es pot tolerar que ningú, i en aquest cas tractant-se a més de grups o persones que mai han estimat ni treballat per la millora i dignitat del nostre maltractat Benimaclet, vulga trencar aquesta convivència mitjançant l'odi i la violència racista i xenòfoba”, es pot llegir en el comunicat del convocants, entre els quals hi ha entitats tan diverses com ara l'Associació de Comerciants i Professionals de Benimaclet, l'Associació de Veïns de Benimaclet, la Llar Cultural Parroquial de Nuestra Señora de la Asunción o l'Assemblea de Benimaclet de Maulets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.